Uw auto geheel online kopen? Dat kan eenvoudig en snel bij Vaartland.nl

Vaartland.nl haakt in op de sterk toenemende behoefte om online een auto te kunnen oriënteren, selecteren en aanschaffen. Daarvoor heeft Vaartland.nl een nieuwe dienst ontwikkeld die een aantal belangrijke voordelen biedt;

 Bezoek nu onze virtuele showroom en ontdek de voordelen van online kopen bij Vaartland.nl

 

2018 is het jaar van de echte doorbraak van het online kopen van een occasion bij de Nederlandse consument. Vaartland is in 2017 gestart met haar nieuwe dienst om een tweedehands auto volledig online te kopen. Om deze behoefte goed in te vullen voor haar klanten, heeft Vaartland.nl een aantal nieuwe elementen toegevoegd aan het kopen van een auto. De belangrijkste aanpassing is de proefreis van 14 dagen als alternatief voor de traditionele proefrit bij de dealer. Daarnaast kan de auto op iedere gewenste locatie in Nederland worden afgeleverd.

 

 Bekijk hier de voordelen van online kopen bij Vaartland.nl

32 jaar ervaring

Vaartland.nl heeft inmiddels 32 jaar ervaring in de verkoop van occasions. Ook online doen we al meer dan 15 jaar mee. Veel van onze voorwaarden hebben we dan ook verder ontwikkeld met behulp van de feedback van onze klanten. Ook het oriëntatie- en aankoopproces hebben we in de loop der jaren geheel afgestemd op de wensen van onze klanten.

 


14 dagen vrijblijvend uitproberen

Nadat u de auto online heeft gekocht kunt u deze 14 dagen ervaren in uw dagelijks gebruik. Dit wordt door onze klanten als enorm prettig ervaren. Zo kunt u in alle rust uw nieuwe auto ontdekken. Bijzonder prettig zijn de 500 kilometer die u gedurende de proefreis mag rijden.

Gratis afleveren op een locatie naar wens

Hoewel Vaartland beschikt over een landelijk netwerk van vestigingen, snappen wij heel goed dat u uw nieuwe auto graag afgeleverd wilt hebben op een locatie naar voorkeur. Dat kan zijn op uw werk of gewoon bij u thuis. Daarvoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

6 maanden garantie bij garage van uw voorkeur

Het kopen van de juiste auto is één ding, het onderhouden is tenminste net zo belangrijk. Als trotse eigenaar van die mooie occasion wilt u zich geen zorgen maken over het onderhoud van de auto. Hiervoor biedt Vaartland.nl bij elke online aankoop het Nationaal Autorapport en 6 maanden garantie. Eventuele reparaties kunt u uit laten voeren bij een garage van uw voorkeur. In het Nationaal Autorapport staat alles over de auto. Wanneer is hij onderhouden? Klopt de kilometerstand? Heeft de auto een nieuwe distributie riem? Hier zal u geen onaangename verrassingen van ondervinden.

Bij andere bedrijven krijgt u ook vaak 6 maanden garantie maar vaak alleen op de motor of aandrijflijn. De 6 maanden garantie van Vaartland.nl is niet alleen van toepassingen op de aandrijflijn. Bovendien mag u deze laten uitvoeren bij een partij naar keuzen bij u in de buurt. Hiervoor hoeft u dus niet een verplichte locatie ergens in het land.

 


Thuis vanaf de bank een auto bekijken? Dat kan in onze virtuele showroom

Op onze website vindt u bij elke auto meer dan 30 productfoto's. Zo kunt u thuis op de bank iedere auto beoordelen op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Elk detail hebben wij voor u gefotografeerd. Natuurlijk kunt u ook het interieur van de occasion in 360 graden bekijken. Neem virtueel plaats achter het stuur en kijk om u heen om een goede indruk te krijgen van de occasion. Inspecteer nauwkeurig het dashboard, de achterbank en vergeet natuurlijk niet de hemelbekleding. U kunt zelfs virtueel om de auto heenlopen door gebruik te maken van de 360 graden exterieur animatie.

Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen